За нас
    Реплек маркет Хубо
    Асортиман

        » Градина
        » Градежни материјали
        » Рачен и електричен алат
        » Осветлување
        » Санитарија
    Сезонска роба
    Акциии и попусти
    Ново во Хубо
    Хубо весник
    Картица

    Локација и контакт


насловна | реплек ад | линкови | контакт | мапа на сајтот | english  

  РЕПЛЕК МАРКЕТ ХУБО

Реплек маркет хубо - се за вашиот дом!

Повелете ве очекуваме

Искрено Ваш
Реплек Маркет Хубо

Маркетот се наоѓа на идеална локација на аголот на улица Скупи и булевар 8ми септември. Располага со повеќе од доволен број на бесплатни паркинг места за сите постители. До него е сместен и Ултра луксузниот ресторан со **** ѕвезди Ден и Ноќ, па задоволството е двојно - одличен шопинг а потоа врвна храна и задоволство.
Тука ве очекуваат повеќе од 25 000 производи за најразлични намени за домот и дворот презентирани од љубезен и расположен персонал.
Асортиманот постојано се зголемува од ден на ден со нови и атрактивни призводи. Акции, попусти, изнедадувања, наградни игри се дел од секојдневните активности на маркетот кој е тука само за Вас.

 

   

 

 

 

 

 

Горе