За нас
    Реплек маркет Хубо
    Асортиман

        » Градина
        » Градежни материјали
        » Рачен и електричен алат
        » Осветлување
        » Санитарија
    Сезонска роба
    Акциии и попусти
    Ново во Хубо
    Хубо весник
    Картица

    Локација и контакт


насловна | реплек ад | линкови | контакт | мапа на сајтот | english  

  АСОРТИМАН - САНИТАРИЈА

Бањата е несто посебно
Место во кое сакате да уживате...
Дозволете да Ви го пружиме нашето искуство за ваше максимално уживање...

Не пропуштајте комплетно да ја уредите Вашата бања од ултра луксузната програма на француската класика Allibert и неодоливата програма на Tiger...
Од држачи за четкички за заби до капаци за WC шољи, тушеви, простирки за купатило.

Тука е и добро познатата програма на Колпа Сан - Словенија
Туш кабини, џакузи, кади.

Комплетна програма на сите резервни делови -  сифони, колена, адаптери, панцир црева, садопери, решетки, бољери.

Унитас и Феро
чешми, еднорачни батерии, чешми за проточни бољери, за веш машини и многу друго....


   

  БРЕНДОВИ

 

 

 

Горе