За нас
    Реплек маркет Хубо
    Асортиман

        » Градина
        » Градежни материјали
        » Рачен и електричен алат
        » Осветлување
        » Санитарија
    Сезонска роба
    Акциии и попусти
    Ново во Хубо
    Хубо весник
    Картица

    Локација и контакт


насловна | реплек ад | линкови | контакт | мапа на сајтот | english  

  ЗА НАС

РЕПЛЕК и ХУБО ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО проектот е реализиран како резултат на деловната соработка меѓу РЕПЛЕК АД и ХУБО од Белгија - една од најголемите – направи сам - трговски куќи во Белгија.

• Реплек Маркет Хубо првично концептуално се позиционира на пазарот како DO IT YOURSELF маркет, во Скопје сe повеќе е познат како МАРКЕТ ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО, па така во моментов располагаме со повеќе од 25000 производи за сите категории на население.

• Во Реплек Маркет Хубо Ве очекуваат секојдневни промоции и попусти, климатизиран простор, бесплатен паркинг со преку сто и педесет паркинг места и секогаш топлиот и услужлив персонал кој е на Ваше располагање.

• Со цел за доближување до потрошувачите Реплек го искреира и Клубот на потрошувачи на Реплек Маркет Хубо во кој членуваат повеќе од 5000 членови кои пак ги уживаат бенефитите како што се 5% попуст на секој производ, 10% попуст во нашиот ресторан Ден и ноќ, учество во Наградни игри, бесплатна достава на весник до Вашиот дом, редовно информирање за новостите и попустите преку е-маил и други изненадувања.

Плаќањето може да се врши со , , .

 

 

 

Горе