Cellugel

Антицелулитен гел, 250 ml

Целулитот се создава како последица на намалена микроциркулација на поткожното ткиво. Кожата станува груба и нерамна и може да се каже дека целулитот е проблем за многу жени. Реплек Фарм создаде антицелулитен гел Cellugel со 5 активни компоненти за борба против целулитот. Главна компонента на овој гел е екстрактот од бршлен, чие дејство се чувствува веднаш по нанесувањето. Во комбинација со останатите екстракти Готу Кола, Див костен, Семки од грозје и Кофеинот дејството е загарантирано. За кратко време ќе почуствувавате дека Вашата кожа е помазна и поцврста.

Category: