Image is not available

КОЗМЕТИКА

Image is not available
Slider

Пребарување на производите – Козметика по

азбучен ред

Нови технологии во интерес на убавината

Heaven 7

Heaven7 Ревен

Крем за вени, 125ml

Heaven7 Aktiv+

Крем за исклучително сува и оштетена кожа, 50ml

Heaven7 Scarless

Крем против лузни со 5 растителни екстракти, 30ml

Heaven7 Ker-al cream
крем со уреа 5 % и млечна киселина 50 ml

Heaven7 Face Clean
гел против акни 30 ml

Heaven7 Ves-na
антиперспирантен гел 30 ml

Heaven7 Biocellular Anti-Age

Дневен крем за мажи и жени за сите типови кожа, 50ml

Heaven7 Biocellular Anti-Age

Дневен крем за сите типови кожа,50ml

Heaven7 Biocellular Anti-Age

Ноќен крем за сите типови кожа,50ml

__________________________________________________________________

Heaven7 Avocado + B12
крем за сува и оштетена кожа 50 ml

Heaven7 Avocado + B12 Activ
крем за сува и оштетена кожа 50 ml

 

 

 

 

 

 

Дермавита

CELLUGEL® АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ
пластично шише со дозатор 250 ml; 400 ml

За да го погледнете целиот каталог кликнете ТУКА